Facebook alkalmazások

Hogy még népszerűbb legyen cége, márkája

Immár hetedik éve foglalkozunk facebook alkalmazások fejlesztésével, minden szükséges háttérszolgáltatás biztosítása mellett.

Részletek
image03

Webfejlesztés és webdesign

Modren & látványos

Nemzetközi szinten is elismert társainknak köszönhetően kiemelkedő minőségű és jövőbe mutató arculatokat és időtálló, stabil rendszereket tervezünk.

Webfejlesztés
arculattervezés

Fejlesztőket keresünk

hívószavaink: #php #mysql #oop #mvc #svn

Folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk php programozót, minimum 2 éves tapasztalattal. Ha a fenti szavak nem idegenek neked, jelentkezz!

Jelentkezés
webfejlesztés

Mobil alkalmazások

Minden platformra

Lokálisan működő és webszerverrel együtt dolgozó mobilalkalmazások fejlesztésre bármilyen témára!

Mobilalkalmazások
image02

Informatikai tanácsadás

és hálózat építés, üzemeltetés, karbantartás

Közel negyed évszázados tapasztalattal rendelkezünk vezetői IT tanácsadás, hálózat építés és üzemeltetés, termékbeszerzés területén.

Részletek
image03

Mi az a ConCom?

Egy konzorcíum, ami magánemberek, kis és középvállalkozók webes, mobilos, informatikai igényeit kívánja kielégíteni.

ConCom. Egy új, üde színfolt a hazai palettán. Ami a nevet és az aktuális konzorciumi rendszert illeti. Mindamellett ugyanis már kilencedik éve dolgozik együtt a csapat kisebb, nagyobb, majd még nagyobb fejlesztési és szervezési feladatokon, valamint egyéb informatikai, hálózatépítési területen.

Idestova tíz éve gyűjtjük azt a tapasztalat mennyiséget és szaktudást, amelyet a ConCom zászlaja alatt átadunk ügyfeleinknek. Foglalkozunk weboldalak megtervezésével, kivitelezésével, tartalomkezelésével épp úgy, mint közösségi oldalak karbantartásával és egyedi facebook alkalmazások fejlesztésével.

De ennél többek vagyunk! Összehangoltan tudunk nyújtani átfogó szolgáltatási csomagot informatikai területen cégeknek, közszereplőknek és szervezeteknek – legyen szó hálózatokról, vezetői tanácsadásról, webfejlesztésről vagy online (közösségi) megjelenésről. Ha pedig az informatikai szakterületen is túlnyúló szükségletei vannak, mint például üzleti tanácsadás, vagy jogi kérdések, tudjuk, kihez kell fordulnia a partnereink közül.

Szűk tíz év alatt több magyar, amerikai és német kommunikációs ügynökségnek is dolgoztunk, de munkaadóink közt megtalálhat jó néhány magyar és nemzetközi nagyvállalatot is, úgy, mint az OTP Bank, a MOL Group, az Invitel, az FTC szakosztályai, vagy éppen az Origo.

Nézze meg portfóliónkat!

Nyolc fő területet különböztetünk meg szolgáltatásainkban. Ennél persze sokkal több van mögöttünk! Képesek vagyunk a webfejlesztéstől a hálózatépítésen át az üzleti tanácsadásig, könyvelésig vállalata minden gondját megoldani!

project 1

ARCULATTERVEZÉS

Partnereinkkel közösen nemzetközi szinten is elismert tudást halmoztunk fel a felhasználói felületek tervezésében (user experience), az arculattervezésben, és a reszponzív weboldalak tervezésében. Grafikai inkubátorunk az arculatterezés mellett tehát tematikus grafikai feladatok elvégzése is szerepel. Logók, névjegykártyák, mini alkalmazások (facebook), kisebb és nagyobb weboldalak profi tervezése, print termékek fizikai kivitelezése is szerves része lett szolgáltatásainknak mostanra.

project 2

WEBJEGY

Legújabb szolgáltatásunk az a webjegy, melynek segítségével egyszerre juthatsz hozzá ügyfelünk olyan megoldáshoz, mellyel egy-egy rendezvény vagy előadás jegyértékesítése mellett az alkalmak beléptetését is XXI. századi megoldással tudják elvégezni. Emellett nincsenek benne rejtett költségek, jutalékok, és több hetes kifizetési idők, a bevételek közvetlenül a rendezőhöz kerül, a szolgáltatás pedig immár húsz éve bizonyít országosan színházaknál, művelődési házaknál, fesztiváloknál és sportszervezeteknél egyaránt.

project 3

FACEBOOK ALKALMAZÁS

Jelenleg talán az egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró hirdetési felület a közösségi oldalakon való kampány. Ennek talán leghasznosabb változata a facebook oldalakhoz kapcsolt alkalmazás, melynek során nem csak DM felhasználási célú adatokhoz lehet jutni és hallgatóságot szerezni a terméknek, vagy márkának, hanem hosszú távú, közvetlen kapcsolatot lehet kialakítani az alkalmazáson keresztül. Valamint a facebook működésének és az alkalmazások megfelelő megírása folytán a jól targetált reklámokkal a valódi megvásárolt látogató mellett további táborhoz lehet eljutni nagy elérési százalékkal.

project 4

IT HÁLÓZATOK ÉS ESZKÖZÖK

Persze nem csak hálózati kábeleket húzgálunk irodájának falába. Ennél jóval szélesebb informatikai szolgáltatásaink skálája. Felmérjük igényeit, megtervezzük hálózatát, kialakítjuk a legjobb megoldást az Ön számára, ami az informatika terén elérhető. Biztosítjuk, hogy se Ön, se munkatársa ne veszítsen munkaidőt a rosszul megtervezett informatikai szolgáltatások miatt. Kiválasztjuk és beszereljük az igényeinek megfelelő hardvert, összehangoljuk a szoftvereket.

project 5

MOBIL ALKALMAZÁS

2015-ben már elengedhetetlen, hogy egy online szolgáltatás ne legyen elérhető natív alkalmazásokon keresztül a legfontosabb mobil platformokon – épp úgy, ahogy elvárás egy modern weboldal esetén a reszponzív design alkalmazása. Jelenleg két platformra vállalunk natív fejlesztést, iOS-re és Androidra. Ezekhez rendszeresen szükséges gyorsan elérhető, jól strukturált funkciókkal bíró szerver oldali szolgáltatás (például adattárolás és feldolgozás), amely nálunk megtalálható. Egy átlagos bemutatkozó oldal, vagy portfólió esetén természetesen „mindössze” csak egy olyan reszponzív designt alkotunk meg, amely bármilyen kijelzőn – mobil, tablet, notepad, laptop, fullHD monitor – megnyeri a látogatót.

project 6

WEBFEJLESZTÉS

Második legrégebbi szolgáltatásunk a webes szoftverek fejlesztése, legyen szó egy egyszerű portfolió oldalról fotósoknak, bemutatkozó oldalakról kis és középvállalkozóknak, vagy pedig olyan összetett portálokról, melyek több ország, több ezer felhasználóját szolgálja ki az év 365 napján. Az elmúlt évek során a belső vállalatirányítási rendszertől, a webshopokon át, az oktatási rendszerekig széles skálán mozogtak megrendelőink igényei.

project 7

TÁRHELY

Amellett, hogy az általunk fejlesztett szoftverekhez biztosítjuk a megfelelő szerver és egyéb hardver igényeket, három különböző fajta tárhely lehetőséget is kínálunk ügyfeleinknek. Klasszikus Linux alapú webtárhely megoldásaink már évi 2600 Ft-tól elérhetőek, rugalmasan méretezhető megoldást biztosítva a kevésbé aktív felhasználók számára. Emellett egyedi, felhő alapú adattárolásokat, Microsoft Exchange szervereket is üzemeltetünk, illetve virtuális szervereket szolgáltatunk ügyfeleinknek, szinte bármilyen felhasználási területre. Speciális szerver (vpn, cloud) megoldásainkat immár 15 éve biztosítjuk KKV ügyfeleinknek.

project 8

ÜZLETI TANÁCSADÁS

Konzorciumunk, és partner cégünk jóvoltából nem csak informatikai, webes és közösségi marketing területén tudunk összehangolt, jó minőségű szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek, hanem az üzleti tanácsadás, a könyvelés, a jogi képviselet és több kapcsolódó témakörben is. Részletekért kattintson ide és nézzen körül a tematikus oldalunkon.

project 9

IT TANÁCSADÁS

Ha cégvezetőként nem csak egy jól működő fizikai rendszerre van szüksége, megfelelően összeválogatott szoftverekkel, vagy csak biztonságos megoldások és hosszú távú tervezés a célja, és profi informatikai tanácsadót keres, akkor is mi vagyunk a megfelelő választás. Már 1989-ben is ezzel a területtel foglalkoztak kollégáink, és az elmúlt negyed évszázadban számtalan kategóriában megállták a helyüket a kis és középvállalatoktól a több száz embert foglalkoztató cégekig. Az összegyűlt tudást pedig tanácsadóként örömmel adják át Önnek, segítve a vezetőhöz méltó és előrelátó informatikai – szakmai döntések meghozatalában.

 • project 6

  WEBFEJLESZTÉS

  analízis, userExperience, fejlesztés

 • project 1

  ARCULATTERVEZÉS

  Webdesign, logó, nagyarculat, print termékek

 • project 3

  FACEBOOK ALKALMAZÁSOK

  Targeting, kivitelezés, tárolás, kampányok

 • project 5

  MOBIL ALKALMAZÁSOK

  Responzív webalkalmazás, ios, android fejlesztés

 • project 7

  TÁRHELY

  Klasszikus és felhő alapú tárhelyek, vpn

 • project 2

  WEBJEGY

  Közvetlen e-jegy értékesítés és pénztár

 • project 4

  IT HÁLÓZATOK

  Felmérjük, kivitelezzük, karbantartjuk

 • project 9

  IT TANÁCSADÁS

  IT Security tanácsadás, üzemeltetés, vezetés

 • project 8

  ÜZLETI TANÁCSADÁS

  Jog, könyvelés, pályázatírás, tanácsadás

Kik vagyunk valójában?

Folyamatosan bővülő csapatunk alappillérei évtizedes tapasztalattal rendekező szakemberek fejlesztés, informatika, coaching és a jog terén.

team 1

Miklovicz Szilveszter

Vezető fejlesztő

Filmfüggő tervező – na nem filmeket, hanem szoftvereket, program osztályokat, adatbázisokat alkot. Megérti, hogy mire van szüksége az ügyfélnek, lefordítja a programozók nyelvére, ezzel garantálja, hogy azt lássa vissza a programkódok tengerén túl, amit kitaláltak. Nomeg alapító.

team 1

Tóth Géza

Ügyvezető

Számok és szerződések embere. Lát ért és tanácsot ad. Emellett kreatív, és elfogadott elve a tizenkét órás munkanap az egyszerre több helyen való jelenléttel. Ráadásul neki sikerül is. Ezért (na jó, nem elsősorban ezért) jól vezeti az ügyeinket.

team 1

Varga Zoltán

IT Consultant

Informatikus, a jobbik fajtából. Gondolkozik, tervez és megtalálja a legjobb megoldást a problémák leküzdésére. Évtizedes vállalkozói tapasztalattal és rengeteg remek kapcsolattal. Mindemellett ő a híd az ügyfelek és köztünk.

Kvalitásunk

 • Arculat tervezés

 • Weboldal tervezés és fejlesztés

 • Sitebuild, felhasználói felület készítése

 • Facebook alkalmazások és kampányok

 • Informatikai rendszerek tervezése és IT vezetői tanácsadás

Csatlakozz!

Folyamatosan növekvő ügyfélkörünk elvárásainak szeretnénk állandóan megfelelni. Ennek megfelelően folyamatosan bővítjük csapatunkat. Jelentkezz, ha nem ismeretlen fogalom számodra a frontend, a php, a webfejlesztés, az adatbázis, a html, a jquery!

Ha pedig vérbeli sitebuilder vagy, és tudod miről szól az UX, barátod a responsive, a parallax, a bootstrap, a html5 és társai, ne is habozz, nálunk a helyed!

Számos ügyfelünk közül néhány, akiknek teljesítettük az elvárásait munkatársaink révén az elmúlt évek során informatikai területeken

Kapcsolat

Kérdése van, vagy jelentkezne hozzánk fejlesztőnek? Keressen minket bátran az alábbi űrlapon keresztül, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Térkép betöltése...

Üzenjen nekünk!

Adja meg a nevét.
Érvényes e-mailcímet adjon meg!
Írja be elküldeni kívánt üzenetét (és például telefonsázmát is).

1062, Budapest, Lendvay utca 22.

hello@concom.hu

+36 30 995 35 92

+36 70 240 5937