CONOM - JELENTKEZŐKET KERESÜNK

belepes

Kik vagyunk valójában?

Folyamatosan bővülő csapatunk alappillérei évtizedes tapasztalattal rendekező szakemberek fejlesztés, informatika, coaching és a jog terén.

team 1

Miklovicz Szilveszter

Vezető fejlesztő

Filmfüggő tervező – na nem filmeket, hanem szoftvereket, program osztályokat, adatbázisokat alkot. Megérti, hogy mire van szüksége az ügyfélnek, lefordítja a programozók nyelvére, ezzel garantálja, hogy azt lássa vissza a programkódok tengerén túl, amit kitaláltak. Nomeg alapító.

team 1

Tóth Géza

Ügyvezető

Számok és szerződések embere. Lát ért és tanácsot ad. Emellett kreatív, és elfogadott elve a tizenkét órás munkanap az egyszerre több helyen való jelenléttel. Ráadásul neki sikerül is. Ezért (na jó, nem elsősorban ezért) jól vezeti az ügyeinket.

team 1

Varga Zoltán

IT Consultant

Informatikus, a jobbik fajtából. Gondolkozik, tervez és megtalálja a legjobb megoldást a problémák leküzdésére. Évtizedes vállalkozói tapasztalattal és rengeteg remek kapcsolattal. Mindemellett ő a híd az ügyfelek és köztünk.

Kvalitásunk

  • Arculat tervezés

  • Weboldal tervezés és fejlesztés

  • Sitebuild, felhasználói felület készítése

  • Facebook alkalmazások és kampányok

  • Informatikai rendszerek tervezése és IT vezetői tanácsadás

Csatlakozz!

Folyamatosan növekvő ügyfélkörünk elvárásainak szeretnénk állandóan megfelelni. Ennek megfelelően folyamatosan bővítjük csapatunkat. Jelentkezz, ha nem ismeretlen fogalom számodra a frontend, a php, a webfejlesztés, az adatbázis, a html, a jquery!

Ha pedig vérbeli sitebuilder vagy, és tudod miről szól az UX, barátod a responsive, a parallax, a bootstrap, a html5 és társai, ne is habozz, nálunk a helyed!

Számos ügyfelünk közül néhány, akiknek teljesítettük az elvárásait munkatársaink révén az elmúlt évek során informatikai területeken

Térkép betöltése...

1062, Budapest, Lendvay utca 22.

hello@concom.hu

+36 30 995 35 92